Ksylitol, inaczej cukier brzozowy, jest substancja slodzaca pochodzenia naturalnego. Pozyskuje sie go z kory brzozy. Moze byc wykorzystywany jako substytut cukru – jest jednakowo slodki, posiada...
Ksylitol Danisco 1000 g to cukier należący do grupy alkoholi cukrowych. W głównej mierze jest wytworzony z kory brzozy fińskiej. Naturalnie występuje ponadto w wielu powszechnych owocach, np. W...
OPIS Ksylitol 500g Danisco cukier brzozowy Intenson -posiada 40% mniejszą kaloryczność niżeli cukier -1 gram to 2,4 kalorii -indeks glikemiczny ksylitolu to tylko 8 -zniża pH w jamie ustnej...
OPIS Ksylitol słodzik stołowy 500g Intenson -posiada 40% mniejszą kaloryczność aniżeli cukier -1 gram to 2,4 kalorii -indeks glikemiczny ksylitolu to jedynie 8 -zmniejsza pH w jamie ustnej -ułatwia...
OPIS Ksylitol słodzik stołowy 250g Intenson -posiada 40% mniejszą kaloryczność niżeli cukier-1 gram to 2,4 kalorii-indeks glikemiczny ksylitolu to jedynie 8-obniża pH w jamie ustnej-upraszcza...
Ksylitol 1000 g to cukier należący do grupy alkoholi cukrowych. Typowo jest wytworzony z kory brzozy fińskiej. Naturalnie występuje również w wielu powszechnych owocach, np. W malinach, jagodach...