Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber). Jest naturalnym węglowodanem, parametry prebiotyczne. Inulinę oferujemy jako dodatek do fermentowanych produktów...
Bio Planet cukier trzcinowy brązowy to szlachetniejszy odpowiednik zwykłego cukru buraczanego. Jest nierafinowany, co oznacza, że w procesie produkcji nie oddzielono od niego melasy, która nadaje...
produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej. Genialny do wypieków, deserów i słodzenia ciepłych napojów.
ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, cechuje się lekką nutą karmelu. Może być używany do wypieków, deserów oraz...
naturalny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, cechuje się lekką nutą karmelu. Może być wykorzystywany do wypieków, deserów oraz...
ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów i słodzenia ciepłych napojów.
naturalny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów, a...
naturalny cukier z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
naturalny cukier trzcinowy jasny znamionuje się wysoką rozpuszczalnością. Rewelacyjny jako dodatek do wypieków, deserów i słodzenia ciepłych napojów.
Cukier puder cechuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu.
produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej. Wyśmienity do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
ekologiczny ksylitol jest wspaniałym zamiennikiem dla cukru. Świetnie nadaje się do słodzenia kawy, herbaty, smoothie, deserów i lodów. 1 łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
ekologiczny ksylitol jest nadzwyczajnym zamiennikiem dla cukru. Znakomicie pasuje do słodzenia kawy, herbaty, smoothie, deserów i lodów. 1 łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
organiczny ksylitol jest świetnym zamiennikiem dla cukru. Perfekcyjnie pasuje do słodzenia kawy, herbaty, smoothie, deserów i lodów. 1 łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.