Cukier kokosowy EKO powstaje w procesie przetwarzania kwiatów palmy kokosowej. Nie podlega on rafinowaniu, dzięki czemu zachowuje naturalny, ciemny kolor. Zawarte w kwiatach palmy kokosowej soki...
Cukier kokosowy (palmowy) BIO 300 g to ekologiczny nierafinowany cukier kokosowy uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. To istotnie zdrowsza alternatywa dla popularnego cukru białego...
Cukier kokosowy (palmowy) BIO 1 kg to ekologiczny nierafinowany cukier kokosowy uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. To istotnie zdrowsza alternatywa dla modnego cukru białego...
Dodatkowy opis: Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, stworzony z soku pąków palmy kokosowej. Cechuje się lekko karmelowym smakiem. Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest...
Dodatkowy opis: Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej. Cechuje się lekko karmelowym smakiem. Ze względu na niski indeks glikemiczny sugerowany...