Ocet jabłkowy to artykuł w 100% naturalny, nie zawierający wzmacniaczy smaku, konserwantów, sztucznych barwników i żadnych innych chemicznych dodatków. Otrzymany przez naturalną biologiczną...
Olej z czarnuszki jest nie tylko cennym źródłem cennych komponentów, ale też nadzwyczajnym pomysłem na urozmaicenie kuchni, dlatego także warto po niego sięgnąć. Olej tłoczony z nasion krzewu...
składniki Olej z nasion ostropestu plamistego (Silybum marianum) 100 %.OPISSuplement diety. ZALECANE SPOŻYCIEJedna łyżeczka (5 ml) trzy razy dziennie, 30 minut przed posiłkiem albo w trakcie...
Olej lniany dzięki tłoczeniu na zimno zachowuje swój naturalny skład, nie zawiera żadnych sztucznych dodatków ani konserwantów. Używany do sałatek. Zachowuje atrybuty lnu.
Olej lniany dzięki tłoczeniu na zimno zachowuje swój naturalny skład, nie mieści żadnych nienaturalnych dodatków ani konserwantów. Używany do sałatek. Zachowuje cechy lnu.
Czy kostka rosołowa jest zdrowa? Przyprawy są nieodłączną częścią gotowania, a jedną z najmocniej lubianych form, w jakich występują, jest kostka rosołowa. Jest to mieszanka suszonych warzyw,...
Sól himalajska uznawana jest za najszlachetniejszą i najczystszą sól na Ziemi. Niska zawartość sodu powoduje, że sól nie jest tak solidnie słona.
Sól himalajska uznawana jest za najszlachetniejszą i najczystszą sól na Ziemi. Niska zawartość sodu powoduje, iż sól nie jest tak konkretnie słona.
Ten wariant past w swoim składzie zawiera wyjątkowo cenne dla organizmu człowieka komponenty. Są to jedynie produkty naturalne, nieprzetworzone. Źródło białka i błonnika.
Sól ta jest podstawowym komponentyem każdej kuchni na świecie. Dodaje wszystkim potrawom wyrazistości i wydobywa z nich najkorzystniejsze walory smakowe.
Sól ta jest podstawowym komponentyem każdej kuchni na świecie. Dodaje wszystkim potrawom wyrazistości i wyciąga z nich najkorzystniejsze walory smakowe.
produkt ten powstał dzięki ekspandowaniu, które polega na poddaniu ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem. Używa się do niego całych ziaren zbóż, dlatego produkty ekspandowane...
Ten typ past w swym składzie gromadzi wyjątkowo cenne dla organizmu człowieka składniki. Są to jedynie produkty naturalne, nieprzetworzone. Źródło białka i błonnika.
Aromatyczna pasta z dodatkiem batatów i czarnuszki. Delikatna, puszysta konsystencja powoduje, iż rozpływa się w ustach.składniki: gotowana soja*32%(soja*, woda), bataty*27%, marchew*, woda,...
ekologiczna pasta marchewkowa z czarnuszką od NaturAvena jest produktem wytwarzanym ze zmielonej marchwi. Nie ma w składzie żadnych nienaturalnych barwników, aromatów czy konserwantów. Jest za to...
składniki naturalna kasza gryczana palona 100 % OPIS naturalna kasza gryczana palona jest w głównej mierze stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami albo gulaszem, a także jako...
Cukier z trzciny cukrowej swój specyficzny karmelowy smak i odcień zawdzięcza występowaniu melasy. Nie jest nienaturalnie koloryzowany ani aromatyzowany. Znakomity jako dodatek do deserów,...
Mąka kokosowa jest uzyskiwana z miąższu kokosa jako produkt uboczny wytwarzania oleju i mleka kokosowego. Wysoka zawartość białka i błonnika.
Kasza kuskus jest wyrobem z pszenicy durum. Stanowi dodatek do mięs i warzyw.
Płatki gryczane to pożywne, smaczne śniadanie – dające dużo energii i siły na cały dzień.
komplet 6x Sok z buraków kiszonych 250 mlSok z kiszonych buraków dzięki procesowi kiszenia zawiera dużo kwasu mlekowego, dlatego uważany jest za naturalny probiotyk.
Pasta z batatów z soczewicą i chili to idealna przekąska dla całej rodziny! Pozbawiona sztucznych domieszek pasta jest znakomitą propozycją dla każdej osoby szanującej sobie naturalny skład, a...
Siemię lniane to malutkie nasionka lnu, których właściwości zdrowotne i wartości odżywcze powinny docenić zwłaszcza osoby posiadające dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego. Wysoka zawartość...
świetna propozycja na śniadania. Smaczne i pożywne płatki NaturAvena do spożycia z wodą albo jogurtem. Źródłó białka.