Liście herbaty Genmaicha są uprawiane na bogatej w składniki odżywcze glebie wulkanicznej w południowej Japonii w prefekturze Kagoshima.Świeża woda źródlana w ogrodach herbacianych na wielkich...
Roasted Matcha to reinterpretacja historii Matcha. Od jakiegoś czasu w Azji i Ameryce Północnej panuje szum wokół Hojicha Latte. Hojicha to prażona japońska, zielona herbata, która jest parzona jak...
Czarka to niezastąpiony przedmiot dla miłośników picia herbaty. Specjalny rytuał zaparzania herbaty w czarce pozwala delektować się każdym jej łykiem. Czarka wykorzystanie w degustacji nalewek,...
Chashaku to bambusowa łyżeczka, która służy do nakładania matchy. Herbatę matcha przygotowuje się inaczej niż inne rodzaje herbaty, a używanie łyżeczki chashaku jest niezbędnym elementem...
Liście Bio herbaty Hojicha uprawiane są na bogatej w elementy odżywcze glebie wulkanicznej w południowej Japonii w prefekturze Kagoshima.Świeża woda źródlana w ogrodach herbacianych na sporych...
W Japonii herbata Kukicha jest z zasady spożywana w popołudnie i wieczory ze względu na niską zawartość kofeiny. Łodygi Bio herbaty Kukicha są uprawiane na bogatej w elementy odżywcze glebie...
W Japonii herbata Bancha jest z reguły spożywana w popołudnie i wieczory ze względu na jej szczególną strawność. Liście Bio herbaty Bancha uprawiane są na bogatej w składniki odżywcze glebie...
tradycyjna miotełka używana w trakcie japońskiej ceremonii herbacianej, do spieniania herbaty matcha.Miotełka zwana także pędzelkiem jest produkowana ręcznie z jednego kawałka odmiany bambusa....
Bio Herbata zielona matcha od producenta Matcha Magic w opakowaniu 100 g.
Herbata zielona matchaSproszkowana zielona herbata - najwyższa jakość dla smakoszy.
Podstawka przedłużająca życie chasenu.Podstawka pod chasen znana w Japonii jako naoshi to nieodłączny komponent zestawu do przygotowywania matchy każdego miłośnika tej herbaty. Wykonana z białej,...
Liście herbaty Genmaicha są uprawiane na bogatej w składniki odżywcze glebie wulkanicznej w południowej Japonii w prefekturze Kagoshima.Świeża woda źródlana w ogrodach herbacianych na obfitych...
Chashaku to bambusowa łyżeczka, która służy do nakładania matchy. Herbatę matcha przygotowuje się inaczej aniżeli inne rodzaje herbaty, a wykorzystywanie łyżeczki chashaku jest koniecznym elementem...
Czarka to niezastąpiony przedmiot dla zwolenników picia herbaty. Specjalny rytuał zaparzania herbaty w czarce pozwala delektować się każdym jej łykiem. Czarka zastosowanie w degustacji nalewek,...
konwencjonalna miotełka użytkowana podczas japońskiej ceremonii herbacianej, do spieniania herbaty matcha.Miotełka zwana także pędzelkiem jest stworzona ręcznie z jednego kawałka odmiany bambusa....
komplet do parzenia Matchy. W skład zestawu wchodzą następujące elementy:bambusowa miotełka chasenbambusowa łyżeczka chashakumiseczka chawan
Liście Bio herbaty Hojicha uprawiane są na bogatej w komponenty odżywcze glebie wulkanicznej w południowej Japonii w prefekturze Kagoshima.Świeża woda źródlana w ogrodach herbacianych na sporych...
W Japonii herbata Kukicha jest przede wszystkim spożywana w popołudnie i wieczory ze względu na niską zawartość kofeiny. Łodygi Bio herbaty Kukicha są uprawiane na bogatej w składniki odżywcze...
W Japonii herbata Bancha jest przeważnie spożywana w popołudnie i wieczory ze względu na jej szczególną strawność. Liście Bio herbaty Bancha uprawiane są na bogatej w komponenty odżywcze glebie...