składnikiNierafinowany cukier trzcinowy*, sproszkowane kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (20%) (*certyfikowany ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1601 kJ / 378...
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1590 kJ / 376 kcal; Tłuszcz: 2,8 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: Węglowodany: 78,5 g; w tym cukry: Białko: 5,1 g; Sól: Skład: Nierafinowany cukier...
Do ciast i ciasteczek, trufli i deserów - z najlepszych komponentów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 3-4 łyżeczki fo filiżanki zimnego albo gorącego mleka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA Wartość energetyczna 1727 kJ / 408...
Wszystko zaczęło się w Amsterdamie... To właśnie tam w 1828 Coenraad Johannes van Houten opracował oryginalną metodę produkcji pitnej czekolady. Przy jej zastosowaniu otrzymał sypki i odtłuszczony...