Wszystko zaczęło się w Amsterdamie... To właśnie tam w 1828 Coenraad Johannes van Houten opracował oryginalną metodę produkcji pitnej czekolady. Przy jej zastosowaniu otrzymał sypki i odtłuszczony...
Do ciast i ciasteczek, trufli i deserów - z najkorzystniejszych części. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 3-4 łyżeczki fo filiżanki zimnego albo gorącego mleka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA Wartość energetyczna 1727 kJ /...
OPIS Kakao kruszone 250 g Targroch - bogate w magnez - działanie antyoksydacyjne - świetny dodatek do wielu dań Kakao gromadzi dużą ilość korzystnie przyswajalnego żelaza i magnezu, dzięki czemu...
Karob BIO 200 g znany też jako mączka chleba świętojańskiego. Karob to naturalne pozbawione nasion, a następnie zmielone strąki drzewa karobowego zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki te potocznie...