Przyprawy i zioła dobraliśmy tak, aby uzupełniły smak przygotowywanych potraw. Nasza przyprawa podkreśli smak przygotowanego dania i doda aromatu.
Kmin Rzymski Mielony Kmin rzymski mielony charakterystyka Kumin nadaje smak gulaszom i potrawom grillowanym, jagnięcinie i kurczakowi. Idealnie komponują się z ryżem, fasolą, bakłażanem, kapustą...
Kmin Rzymski Ziarno Kmin rzymski ziarno charakterystyka Kumin nadaje smak gulaszom i potrawom grillowanym, jagnięcinie i kurczakowi. Nieprzeciętnie komponują się z ryżem, fasolą, bakłażanem,...
Kmin rzymski ma typowy ciepły aromat. Nadzwyczajnie nadaje się do pikantnych potraw, do dań kuchni indyjskich, duszonego mięsa, sosów, serów i wędlin.
korzystny smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się również zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli i sery biały i żółty.
Kmin rzymski jest bardzo aromatyczną i pikantną przyprawą. Posiada delikatnie gorzki smak, który nieprzeciętnie komponuje się z daniami kuchni orientalnej, falafelem, chili con carne czy chlebkiem...
Kmin rzymski jest szczególnie aromatyczną i pikantną przyprawą. Ma delikatnie gorzki smak, który perfekcyjnie komponuje się z daniami kuchni indyjskiej, kuskusem czy falafelem.podczas smażenia lub...