Orzechy nerkowca łączą w sobie nadzwyczajny, delikatny smak z nutką słodyczy, a także szereg cennych składników odżywczych. Mają niski indeks glikemiczny i dostarczą organizmowi witaminy C,...
Owoce żurawiny są śladowe i mimo wyrazistego koloru, nieco niepozorne z wyglądu. Kryją w sobie szereg licznych atrybuty zdrowotnych, które upraszczają funkcjonowanie ludzkiego organizmu. Na...
Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie posiada dwie sugerowane porcje produktu.
Chrupiące połączenie surowego organicznego migdała oraz naturalnej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje...
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie posiada dwie polecane porcje artykułu.