Czekolada dolfin z ciasteczkami maślanymi i różową solą 70g marki Dolfin the art of blending

chwilowy brak towaru

  • Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

subtelny smak maślanych ciasteczek w połączeniu z mleczną czekoladą przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, pełne takich znikomych, słodkich przekąsek, ofiarowywanych z czułością i podjadanych w sekrecie, kiedy nikt nie patrzył. Szczypta różowej soli z wysokich Andów przenosi te wspomnienia w inny, jeszcze wspanialszy wymiar - czy może istnieć smak bardziej rozczulający i uzależniający zarazem?

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to najczęściej stanowczo długa, bogata i barwna tradycja i działająca w służbie tej tradycji technika.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych elementów z świetną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, różnorodne orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, podkreślając jednocześnie wszystkie jej zalety.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia też na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki