• Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Deserowa czekolada prosto z belgijskiej manufaktury Dolfin. Dodatek kandyzowanej skórki pomarańczy nieprzeciętnie balansuje subtelną gorycz kakao. Dzięki miłemu dla oka opakowaniu perfekcyjnie stanie na wysokości zadania jako nieznaczny,elegancki prezent.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to w głównej mierze niezwykle długa, bogata i barwna tradycja i działająca w służbie tej tradycji technologia.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych komponentów z doskonałą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, przeróżne orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, wyróżniając jednocześnie wszystkie jej atuty.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia też na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki