• Producent:
  • Kategoria: Kasze, makarony, ryże
  • Rodzaj: makaron
artykuł powstał z połączenia dwóch rodzajów mąk naturalnie bezglutenowych: mąki kukurydzianej i ryżowej. Ze względu na swój typowy zarys makaron stanowi w głównej mierze bazę do rozmaitego typu sosów, równocześnie warzywnych, jak i mięsnych. Towar nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, soi i czekolady. Komponenty: Mąka kukurydziana, mąka ryżowa. Sposób przygotowania: Zagotuj wodę. Wrzącą wodę lekko posól, dodaj trochę oleju i wrzuć makaron. Gotuj poprzez 8-9 minut, a następnie odcedź makaron i przepłucz zimną wodą. Artykuł należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Tablica wartości odżywczych Wartość odżywcza w 100g towaru: Wartość energetyczna w 100g artykułu: 352 kcal / 1 499 kJ Tłuszcz, w tym: 0,5 g - kwasy nasycone 0,1 g Węglowodany, w tym: 80 g - cukry 1,4 g Błonnik 1,9 g Białko 6,2 g Sól 0,02 g Kraj producenta: Polska

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Kasze, makarony, ryże