Czekoladowe słodkości. Torty. Ciastka i czekoladki, praca zbiorowa Ocena produktu:

od 15,90 PLN

oszczędzasz do 27%

  • Producent: Jedność
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788376602967
  • Oprawa: twarda
  • Autor: praca zbiorowa
  • Wydawnictwo: Jedność
  • Ilość stron: 96
  • Rok wydania: 2018
spektakularnie wydany poradnik z ergonomicznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli radować się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami.
Od pysznego ciastka z kremem po tradycyjny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki – w książce przedstawiono dużo tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów.

Czekoladowa kremówka
Ciastka syberyjskie
Tort Boneur
Bavarese z białą czekoladą
Profiterole
Czarne trufle
Cremino kawowe
Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi.
Ta książka może być także doskonałym prezentem na dużo okazji.

Odbiorcy:
- miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci ceniący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.
Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
- gromadzi podstawowe dane o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów
- proponowane przepisy są proste, a równocześnie zaskakują wymyślnym konsekwencją
- skrupulatne opracowanie edytorskie powoduje, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

Podtytuł: torty, ciastka i czekoladki
seria procesu: SŁODYCZE W ROLI GŁÓWNEJ
ISBN: 9788376602967
Kod paskowy: 9788376602967
Tłumaczenie: Pająk Zofia
Rok wydania: 2012
Kod wydawcy: 22074
Miejscowość: Kielce
liczba stron: 96
Oprawa: Gąbka
PKWiU: 58.11.1
Format: 19.5x19.5cm
Głębokość (mm): 13
Waga: 0.44
Język oryginału: włoski
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki