Domowe wędzenie żywności Wyd. IV (9788377735787) Ocena produktu:

od 19,58 PLN

oszczędzasz do 35%

  • Producent: RM
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788377735787
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Anderson R. Warren
  • Wydawnictwo: RM
  • Ilość stron: 256
  • Rok wydania: 2016
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszelkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić albo zbudować samodzielnie.

Z książki dowiesz się, jak tworzyć przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać doskonałe przysmaki, za każdym razem osiągając nadzwyczajne rezultaty kulinarne.

ISBN: 9788377735787
Kod paskowy: 9788377735787
Autorzy: Anderson Warren R.
Wydanie: 4
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 20215
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 256
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.5x23.5cm
Głębokość (mm): 18
Waga: 0.466
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki