Ekonomia. Gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej, oprawa twarda

chwilowy brak towaru

  • Producent: Nasza Księgarnia
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788310122902
  • Oprawa: twarda
  • Autor: Allegra Mcevedy, Paul Merrett
  • Wydawnictwo: NASZA KSIĘGARNIA
  • Ilość stron: 320
  • Rok wydania: 2012

EKONOMIA GASTRONOMIA JEDZ LEPIEJ I WYDAWAJ MNIEJ Allegra Mcevedy, Paul Merrett

Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii": • Planujcie posiłki z wyprzedzeniem • Kupujcie mądrze i oszczędnie • Nie marnujcie jedzenia • zapełnijcie spiżarnie,zawsze posiadać w domu składniki posiłku • Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego • Dokonujcie najkorzystniejszych wyborów na zakupach • z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania • zamrażajcie i przechowujcie jedzenie,wystarczyło wam na dłużej W „Ekonomii gastronomii" chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie osiągalnie najlepszych składników i ich trafne użycie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację To udoskonalone niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne. Karolina Domagalska, dziennikarka, ekolożka kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności. Www. Ekonomiagastronomia. Nk.com.pl

informacje technologiczne: Autor: Allegra Mcevedy, Paul Merrett Oprawa: twarda Rok wydania: 2012 Stron: 320 rozmiary (mm): 195x250

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki