Gluten na widelcu - Green Peter H.R., Jones Rory, Green Peter H.R., Jones Rory Ocena produktu:

od 21,45 PLN

oszczędzasz do 35%

  • Producent: Peter H.R. Green, Rory Jones
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788375795516
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Green Peter H.R., Jones Rory
  • Wydawnictwo: Galaktyka
  • Ilość stron: 322
  • Rok wydania: 2016
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green i R ory Jones napisali perfekcyjną książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu:
• demonstruje dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które niejednokrotnie obwiniany jest gluten.

Książka gromadzi jasne i klarowne wskazówki, a także ergonomiczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Podtytuł: Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Tytuł oryginału: Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life
ISBN: 9788375795516
Kod paskowy: 9788375795516
Autorzy: Green Peter H.R., Jones Rory
Tłumaczenie: Kleszcz Ewa
Wydanie: 1
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 23018
ilość stron: 322
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
PKWiU: 58.11.19.0
Format: 16.0x24.5cm
Głębokość (mm): 25
Waga: 0.49
Język oryginału: angielski
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki