• Producent: WSiP
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788302094057
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Hanna Górska-Warsewicz
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 268
  • Rok wydania: 2005
Podręcznik z nowej linii wydawniczej KUCHARZ nieznaczneJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz drobnej gastronomii, na poziomie stanowczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w nieznacznych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności posiadajątkowej pracowników i skuteczności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, warianty cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki