Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska - Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter (9788375445961) Ocena produktu:

od 40,48 PLN

oszczędzasz do 8%

  • Producent: REA
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788375445961
  • Oprawa: twarda
  • Wydawnictwo: REA
  • Ilość stron: 248
  • Rok wydania: 2013
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Mistrzowskie podawanie serów i kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i podziwu udziela się całej restauracji. W tym momencie sporo par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tymukazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.
  • Autorzy: Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter
  • Ciężar: 1,27
  • Format: 21.0x27.5cm
  • ISBN: 9788375445961
  • Języki: polski
  • Kod wydawcy: 23051
  • Miejscowość: Warszawa
  • objętość: 248
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2014
  • Tłumacze: Grajkowska-Soroka Anna
  • wariant publikacji: KS
  • Wydawca: Rea
  • Wysokość: 20

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki