• Producent: Rea
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788379931620
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Joanna Tołłoczko
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
  • Ilość stron: 175
  • Rok wydania: 2017
Jabłko jest niezwykle polskim owocem, który świetnie nadaje się do różnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań równocześnie tych mięsnych, jak i stanowczo renomowanych ciast i deserów. Mnóstwo odmian od tych wyjątkowo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni, to koniecznie musi być kaczka nadziewana, schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce odszukamy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak użyć jabłka w kuchni!


Autorzy: Tołłoczko Joanna
EAN: 9788379931620
Format: 19,5x26 cm
liczba stron: 176
ISBN: 9788379931620
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2016
Wydawnictwo: REA

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki