• Producent: wsip
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788302135880
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Kmiołek Anna
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 344
  • Rok wydania: 2013
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Ukazuje wiedzę i uczy umiejętności niezbędnych do poprawnego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych i sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, towarów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb i przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby użytecznego jej zastosowania.

Podtytuł: Technikum
ISBN: 9788302135880
Kod paskowy: 9788302135880
Autorzy: Kmiołek Anna
Rok wydania: 2016
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
ilość stron: 344
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 12
Waga: 0.51
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki