Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 2 Podręcznik (296 str.) Ocena produktu:

od 33,47 PLN

oszczędzasz do 5%

  • Producent: WSIP
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788302028625
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 296
  • Rok wydania: 2007
Książka jest asygnowana dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technika i organizacja żywienia. Pozostała opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. Oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. W niej ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technice gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki