Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik, oprawa miękka Ocena produktu:

od 30,42 PLN

oszczędzasz do 5%

  • Producent: WSIP
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788302041655
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 256
  • Rok wydania: 1987
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technika i organizacja żywienia. W niej potrawy półmięsne, a także ocenę towaroznawczą i wykorzystanie w technice gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Przekazano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów i potraw dietetycznych.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki