Tradycyjne wędzenie Wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu, ryb i serów, oprawa twarda

chwilowy brak towaru

  • Producent: Aa Wydawnictwo
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788361060307
  • Oprawa: twarda
  • Autor: Trojan Eleonora, Piotrowski julian
  • Wydawnictwo: AA
  • Ilość stron: 96
  • Rok wydania: 2011
Stop mięsopodobnym `! Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, nawet nosiły nie wiadomo jak obiecujące imiona jak np. Szynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w ogródkach sklecili własne wędzarnie będą mogli, dzięki naszemu poradnikowi, uzupełnić swoją wiedzę o tajnikach wędzenia. Dowiemy się wszystkiego co konieczne żeby własnymi siłami wyprodukować przeróżne pyszności. Tak naprawdę potrzebujemy do tego wyłącznie kawałka ziemi. Optymalne rozmiary wędzarni wynoszą 2x2 m, a więc naprawdę nie dużo. Popróbujmy - naprawdę warto!`

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki