Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + cd, oprawa broszurowa Ocena produktu:

od 15,39 PLN

oszczędzasz do 33%

  • Producent: REA
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788379930067
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: Bernhard Gahm
  • Wydawnictwo: REA
  • Ilość stron: 128
  • Rok wydania: 2014
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy również drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, lecz i ulepsza smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i niemało innych smakołyków. Ponad 100 oraz: dane na temat urządzeń i dodatków, skrupulatne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów. Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
  • Autorzy: Gahm Bernhard
  • Ciężar: 0,472
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788379930067
  • Język oryginalny: niemiecki
  • Języki: polski
  • Kod wydawcy: 23051
  • Miejscowość: Warszawa
  • pojemność: 128
  • Oprawa: Miękka
  • PKWiU: 58.11.1
  • Rok wydania: 2016
  • Tłumacze: Mac Renata
  • wariant publikacji: KS
  • Tytuł oryginalny: Fleisch pokeln und rauchern
  • Wydawca: Rea
  • Wysokość: 10

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki