• Producent: WSiP
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788302091780
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Grzesińska, Wiesława
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 144
  • Rok wydania: 2009
Podręcznik z nowej kolekcji wydawniczej Kucharz znikomej gastronomii jest asygnowany do nauki przedmiotu – wyposażenie technologiczne, w zawodzie kucharz niewielkiej gastronomii. Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej ascetycznców, aparatura cieplna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie , a także projektowanie zakładów gastronomicznych.Aprobata: MENiS 04/2005

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki