Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu (2013) Ocena produktu:

od 41,02 PLN

oszczędzasz do 2%

  • Producent: WSiP
  • Kategoria: Książki
  • ISBN: 9788302134814
  • Oprawa: miękka
  • Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (WSiP)
  • Ilość stron: 304
  • Rok wydania: 2013
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności koniecznych do komponowania diety w zależności od potrzeb rozmaitych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i barwnymi ilustracjami wskazującymi sposoby poręcznego jej zastosowania.

Podtytuł: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
ISBN: 9788302134814
Kod paskowy: 9788302134814
Autorzy: Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina
Wydanie: 1
Rok wydania: 2017
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
ilość stron: 336
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 15
Waga: 0.51
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Książki